Ingyenes e-könyvtár

Mi van odaát? - Roberto Giacobbo

Itt megtalálja Mi van odaát? pdf könyv

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2012
MÉRET: 8,89
ISBN: 9789630971829
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Roberto Giacobbo

Leírás:

Mi van odaát? leírása Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás...? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Olyan eseteket, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat. Egy érdekes történelmi áttekintést követően részletes elemzéseket olvashatunk halálközeli élményt átélt emberek beszámolóiról. Megismerhetjük olyan gyerekek és felnőttek történeteit is, akik visszaemlékeztek előző életeikre, és meghökkentően hű részletekkel szolgáltak. Világhírű pszichiáterek, neves tudósokkal készült interjúkat olvashatunk, és a legújabb elméletekről is képet kaphatunk. A könyvet kíváncsi, nyitott és kalandvágyó útkeresőknek ajánljuk. Mindazoknak, akik hisznek abban, hogy a tudomány határtalan.

...zlégzés: ha érdekel mi van "odaát"! 2010 ... Mi van odaát? - Megdöbbentő tanúbizonyságok: Az élet ... ... . feb 11. 12:01 A légzés az egyik legfontosabb kulcsa önmagunk megismerésének. Sok olyan meditációs technika van, ami a légzésre koncentrálással kezdi az elme lecsendesítését, az intenzív légzés pedig az embereknél általában transzállapotot idéz elő. Gánti Bence ... Élet a halál után - mi vár odaát? Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+. Az éjszaka megcsókolja a halványuló na ... Élet a halál után - mi vár odaát? - Astronet.hu ... ... . Az éjszaka megcsókolja a halványuló nappalt, és fülébe susog: A halál vagyok, anyád. Újra megszüllek. ... Ha megkérdeztem a nagymamámtól, hogy hol van a mennyország, mindig a házra mutatott, ahol éltünk, és nemcsak azért, mert tele ... Mi van odaát? 2018-11-18 A keceli Városi Múzeum MÚZEUM CAFÉ sorozatának előadója Sebestyén István újságíró, teológus „Van-e élet a halál után?" című előadását hallgathatták meg az érdeklődők 2018. november 16-án. Már tudnám mi van odaát. Én qrvára csalódott voltam egyébként tényleg, nem voltam bepánikolva, az életem se változott meg azóta se, nem lettem óvatosabb, nem figyelek jobban most se az egészségemre mint annak előtte, bár lehet tényleg csak azért képzelődik ilyenkor az emberm azért vannak víziói mert hirtelen az agy nem ... Mi van odaát? leírása. Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás...? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Roberto Giacobbo: Mi van odaát? Megdöbbentő tanúbizonyságokat gyűjtött egy kötetbe a hazájában rendkívül népszerű televíziós szerkesztő-riporter, Roberto Giacobbo. Műsorai a nálunk egykor nagy érdeklődéssel nézett, Déri János vezette Nulladik típusú találkozásokkal rokon Voyager azokat a különös ... Multimediapláza - E-könyvek - Ezotéria - Mi van odaát? | Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás…? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Olyan eseteket, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat.
Egy érdekes történelmi ... Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás…? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Olyan eseteket, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat. Mi van odaát? Egy reinkarnációs utaztatáson vettem részt. Láttam akkori életemben a halálomat. Láttam, ahogy eltemetnek. Aztán lelkem elindult az útjára. Egy örvényhez érkeztem. Olyan volt, mint egy örvénylő köd. Belevetettem magam. Ahogy forgatott az örvény, kicentrifugált belőlem köveket. Roberto Giacobbo: Mi van odaát [eKönyv: epub, mobi] 0% kedvezménnyel csak 1490 Ft a lira.hu-nál. (Ezoterikus filozófia; kiadás éve: 2012; oldal) Olvasson bele a könyvbe! Mi van „odaát"? Az anyagin túli megismerés nehézségei . Az alábbi cikk részlet az Clare Voyant: Ahol megállt a tudomány… című könyvből. A szerző e honlapon Sysmus néven regisztrált Mi van odaát?, szerző: Roberto Giacobbo, Kategória: Okkultizmus, spiritizmus, Ár: 2 116 Ft Mi van odaát? E-KÖNYV: Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás& Mi van odaát? - Megdöbbentő tanúbizonyságok: Az élet folytatódik! (2012) vásárlás 2 038 Ft! Olcsó Mi van odaát Megdöbbentő tanúbizonyságok Az élet folytatódik 2012 Könyvek árak, akciók. Mi van odaát? - Megdöbbentő tanúbizonyságok: Az élet folytatódik! (2012) vélemények. Megdöbbentő tanúbizonyságokat gyűjtött egy kötetbe a h...