Ingyenes e-könyvtár

Claude a cirkuszban - Alex T. Smith

mindenki Alex T. Smith Könyv, amelyet elolvashat és letölthet tőlünk

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2012
MÉRET: 10,68
ISBN: 9786155028991
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Alex T. Smith

Leírás:

Claude a cirkuszban leírása Íme Claude - a nem mindennapi kutya! Claude a parkban sétálgat, ám egyszercsak egy cirkusz porondján találja magát, pontosabban fölötte, egy vékony kötélen táncolva. És ezzel még nincs vége a kalandnak: Bolyhos Zokni urasággal tortát dobálnak egymásra, és meghódítják a közönség szívét!

...élen táncolva. És ezzel még nincs vége a kalandnak: Bolyhos Zokni urasággal tortát dobálnak egymásra, és meghódítják a közönség szívét! Claude a városban (2011), Claude nyaral (2011), Claude a cirkuszban (2012) - egy különleges kutyus, Claude és Bolyhos Zokni nevezetű barátja mindennapjai egy ifjú angol szerző, Alex T ... Alex T. Smith - művei, könyvek, biográfia, vélemények ... ... . Smith tollából - íme a Manó Könyvek nagyon hamar megkedvelhető sorozata, amelynek legutóbbi része, a Claude a cirkuszban teljesen friss, hisz idén tavasszal érkezett meg a magyar ... Claude a cirkuszban 3. Íme Claude - a nem mindennapi kutya!
Claude a parkban sétálgat, ám egyszercsak egy cirkusz porondján találja magát - pontosabban fölötte, egy vékony kötélen táncolva. És ezzel még nincs vége a kalandnak: Bolyhos Zokni urasággal tortát dobálnak egymásra, Claude-nak, a kedves, dundi kiskutyusnak ... Claude a városban - Pagony.hu ... ... Claude a cirkuszban 3. Íme Claude - a nem mindennapi kutya!
Claude a parkban sétálgat, ám egyszercsak egy cirkusz porondján találja magát - pontosabban fölötte, egy vékony kötélen táncolva. És ezzel még nincs vége a kalandnak: Bolyhos Zokni urasággal tortát dobálnak egymásra, Claude-nak, a kedves, dundi kiskutyusnak egy nap elege lesz abból, hogy amíg a gazdijai dolgoznak... Törzsvásárlóként: 141 pont ... Claude a cirkuszban Alex T. Smith. Íme Claude - a nem mindennapi kutya! Claude a parkban sétálgat, ám egyszercsak egy cirkusz......