Ingyenes e-könyvtár

Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben - Andy Mulligan

Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben A könyvet ingyenes regisztráció után letöltheti pdf epub formátumban

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2012
MÉRET: 12,13
ISBN: 9789632932064
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Andy Mulligan

Leírás:

Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben leírása A történet egy meg nem nevezett harmadik világbeli országban játszódik, a nem túl távoli jövőben - vagy talán a jelenben? A szemétdombi családok élete a városból érkező szemétszállítmányoktól függ: a műanyag, a fém és a papír értékes, eladható. Egy nap a kisfiú, az ürülékkel teli rongyok és rothadt gyümölcsök között, egy oda nem illő tárgyra bukkan: egy teljesen ép táskára. A táska tartalma rejtélyes, mégis a kiszabadulás és egy jobb jövő reményét jelentheti a számukra. A rendőrség is élénken érdeklődik a tárgy iránt, s a felajánlott jutalom egymás ellen fordítja a kis közösség lakóit. A dörzsölt kiskamasz és barátai hamarosan a rendőrség elől menekülnek, és minden ravaszságukra szükség van ahhoz, hogy épp bőrrel megússzák, s kiderítsék a táska titkát. A regényből Stephen Daldry, A felolvasó és Az órák rendezője készít filmet.

...ező szemétszállítmányoktól függ: a műanyag, a fém és a papír értékes, eladható ... Ajánló | József Attila Könyvtár - Dunaújváros ... . Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben A történet egy meg nem nevezett harmadik világbeli országban játszódik, a nem túl távoli jövőben - vagy talán a jelenben?
A szemétdombi családok élete a városból érkező szemétszállítmányoktól függ: a műanyag, a fém és a papír értékes, eladható. Könyv: Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben - Andy Mulligan, Vincze Orsolya, ... Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben - könyváruház ... . Könyv: Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben - Andy Mulligan, Vincze Orsolya, Cseicsner Otília | Raphael, Gardo és Patkány, a három jó barát egy... Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben (2012) Andy Mulligan Dél-Londonban nőtt fel. Mielőtt Ázsiában tett utazásai arra késztették, hogy tanári diplomát szerezzen, tíz éven át színházigazgatóként dolgozott. Trash Andy Mulligan Athenaeum ... Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben (2012) Trash. Bolti készlet Vélemény: Vélemény: Értékelem. ÜZLETI PARTNEREINK. Líra Nagykereskedés. Kiadó Kereskedelmi rendszer. LÍRA CSOPORT KIADÓI ... A történet egy meg nem nevezett harmadik világbeli országban játszódik, a nem túl távoli jövőben - vagy talán a jelenben? A szemétdombi családok élete... Sosem tudhatod mit találsz a SZEMÉTben A könyv igazán vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Nem egy szépirodalmi alkotás, inkább dokumentum jellegű írásnak tartom. Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben Andy Mulligan. A történet egy meg nem nevezett harmadik...